life coach Voorthuizen Barneveld Amersfoort Veluwe

NL | EN

Wie ben jij?

Je hebt dromen, problemen, geluk, ongeluk, kortom je hebt een vol leven. Toch heb je het gevoel dat je niet het maximale uit je leven haalt. Er zijn dingen waar je maar aan niet toe komt om verscheidene redenen.poppetje met vraagteken

Jij bent een expert bent op het gebied van jouw leven. Je bent van nature creatief, vindingrijk, in staat oplossingen te vinden en je bent compleet ("er mist geen puzzelstukje aan je"). Je bent in staat je eigen antwoorden te vinden voor elk probleem op je weg.

Als coach laat ik je zoeken naar oplossingen door je eigen creativiteit, vindingrijkheid en probleem-oplossend vermogen aan te boren. Als dit vaag klinkt lees dan "Wat is coaching?"

Ik verwacht van jou dat je echt je best doet en dat je eerlijk bent, jij verwacht dit ook van mij, anders verspillen we onze tijd. Coaching vereist soms veel energie van je omdat je soms ook moet kijken daar waar je niet graag wil zien, de energie die dit vergt wordt vaak onderschat.

Jij verwacht niet van mij dat ik alles voor je uitkauw. Je verwacht wel van mij dat we samen werken in het vinden van jouw persoonlijke waarheden en degelijke inzichten op maat voor jou verkregen door jou. Dus geen zwevende populaire one-size-fits-all idee├źn in het algemeen. Je bent niet bang voor emoties omdat ze bij het leven horen en daarom essentieel in het normaal functioneren van een persoon. Soms lopen de tranen over je wangen van het lachen of huilen en soms gebeurt het dat je enorm kwaad bent tijdens de coaching sessies, het hoort allemaal bij het proces.

Je zal zien dat je met coaching niet alleen verder maar ook sneller tot bovengenoemde resultaten komt: ik noem het "verticaal leven."

Een aantal voorbeelden waarop ik je kan coachen vind je hier. Nieuwsgierig? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op!

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen op je coaching sessie!