life coach Voorthuizen Barneveld Amersfoort Veluwe

 

Sexueel misbruik

Als jij een misbruik slachtoffer bent wil ik je ten eerste complimenteren met het zetten van de stap naar hulp!

Tijdens mijn coaching kom ik steeds vaker in aanraking met slachtoffers van sexueel misbruik. In eerste instantie weigerde ik slachtoffers van sexueel misbruik te coachen maar op vraag van de mensen zelf in combinatie met goede resultaten ben ik, deels, van mening veranderd.

Zoals je kan lezen in ''Over jou'' erken ik als coach dat jij een expert bent op het gebied van jouw leven. Ik beschouw jou als iemand die van nature creatief, vindingrijk en compleet is. Je kan jezelf afvragen of je "compleet" bent als je slachtoffer bent van een onverwerkt trauma zoals sexueel misbruik.

Ik wil als coach en als mens dat jij als slachtoffer de beste hulp krijgt, om dat te waarborgen zal ik aan je vragen om eerst naar de huisarts en/ of psycholoog te gaan. Een andere mogelijkheid is dat je in overleg met de psycholoog of huisarts een coaching-traject met mij volgt als aanvulling op zijn/ haar behandeling. Dit kan ook met andere vormen van traumaverwerking.

Tijdens een gratis en vrijblijvend introductiegesprek kan je kijken of het klikt, we bespreken dan de mogelijkheden. Klik hier om terug te gaan of ga naar mijn contactpagina.