life coach Voorthuizen Barneveld Amersfoort Veluwe

NL | EN

Hoeveel kost coaching?spaarvarken

Je hebt twee keuzen: een gratis introductie gesprek of een proefsessie, beide zijn vrijblijvend.

Een introductiegesprek kan via telefoon maar kan ook face-to-face. We coachen dan niet maar we leren elkaar wat beter kennen en ik kan al je vragen beantwoorden over coaching.

Een face-to-face proefsessie van een uur kost €50 ex btw en is geheel vrijblijvend. Een proefsessie via Skype van een half uur is gratis. Het makkelijke van Skype is dat het je weinig tijd kost en dat je het van overal ter wereld kan doen. Een proefsessie in persoon heeft als voordeel dat we samen tijdens de proefsessie kunnen wandelen, door het wandelen voelen de meeste mensen zich vaak veel vrijer. De kosten van de face-to-face-proefsessie vervallen wanneer je besluit om verder te gaan met de coaching.

Tijdens een proefsessie kan je ervaren hoe coaching werkt en wat het voor jou kan betekenen.. De prijs van vervolgsessies hangt af van duur, frequentie, plaats en manier van coachen (via e-mail, Skype, telefonisch, face-to-face).

 

Waar en hoe vindt de coaching plaats?

Open de schatkist van je levenCoaching kan via de telefoon, Skype, e-mail en persoonlijk.

De proefsessies in persoon zijn in de plaats Voorthuizen/ Barneveld. Op aanvraag kan het ook buiten Voorthuizen/ Barneveld maar dan zijn er wel verplaatsings kosten. Er zijn veel mogelijkheden, wat voor veel mensen goed werkt is om tijdens een wandeling een coaching sessie te hebben, op het moment de meest gekozen manier.

Vervolgsessies kunnen op vooraf besloten locatie plaatsvinden, alle details worden besproken zodra je hebt besloten verder te gaan. We leggen dit samen vast op papier zodat er geen misverstanden ontstaan.

 

 

Deodontologische Code

De International Coaching Federation (ICF) heeft een deodontologische code opgesteld waar ik mij aan verbind. Je kan deze vinden op de website van het ICF. Zoek op “code of ethics” en “code of conduct”. ICF_logo_klein

Deze regels staan op de website van het ICF in het Engels, Spaans, Duits en Frans. Als een vreemde taal een probleem voor je is, laat het mij dan weten.